Afslanken en op gewicht blijven in 3 Fasen

Momentum® lifestyle programma

Momentum is een effectief programma waarmee je op gezonde wijze gewicht verliest en misschien nog wel belangrijker: leert om je streefgewicht te behouden. Het Momentum Lifestyle Programma is een totaalpakket met een 3 Fasenplan, Dieetoverzicht, Boodschappenlijstje en 100% natuurlijke Voedingssupplementen die je helpen bij het afslanken. Daarnaast ontvang je elke dag een mailtje met info, tips en recepten, heb je altijd de mogelijkheid om vragen te stellen per mail en krijg je toegang tot de besloten facebookgroep.

Meteen starten met Momentum?

Momentum is kortom, een kuur met een duidelijke opbouw. Je weet precies waar je aan toe bent. Momentum is niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht, maar ook voor mensen met een onregelmatige vetverdeling. Daarnaast voor iedereen die wil leren wat een gezond voedingspatroon inhoudt.

Momentum in het kort:

  • Afslanken in 3 fasen: dieetfase (27 dagen), stabilisatiefase (21 dagen) en levensfase
  • Lekkere recepten
  • Ondersteunend natuurlijk voedingssupplementen geeft de stofwisseling een zetje en verhoogt het verzadigingsgevoel
  • Snel resultaat tijdens de dieetfase
  • Vanaf de tweede maand ga je stabiliseren en krijg je alle tips en info in handen om je nieuwe gewicht ook vast te houden
  • Geen jojo, maar duurzaam resultaat omdat je eindelijk die balans hebt gevonden
  • Je voelt je weer fit en mooi en bent trots op jezelf

Binnen een maand ben je jezelf dankbaar!

Lees hier meer over de 3 Fasen:

Fase 1 - Dieetfase

Fase 1 – de Dieetfase – duurt 27 dagen en draait voornamelijk om het kwijtraken van overtollige ongezonde vetten. Deze fase bestaat uit een vet- en koolhydraatarm dieet met gezonde en lekkere recepten, 2 voedingssupplementen: Carnitrin® en Multi Vita en professionele begeleiding (live of per e-mail).

Klik hier voor een impressie van fase 1.

tuna

Fase 2 - Stabilisatiefase

De Stabilisatiefase is een periode van 21 dagen waarin het dieet langzaam wordt aangevuld, zodat je gewicht stabiliseert (lees: geen jojo-effect) en vaak zelfs nog wat afneemt. Streefgewicht nog niet bereikt? Dan kun je gerust langer in fase 2 blijven. Het voedingssupplement Momentum Carnitine biedt - waar gewenst - ondersteuning en daarnaast wordt aanbevolen Multi Vita te blijven gebruiken.

Klik hier voor een impressie van fase 2.

Fase 3 - Levensfase

In de Levensfase krijg je handvatten aangereikt voor - je raadt het al - de rest van je leven. In deze fase pas je bovendien toe wat je in fase 1 en 2 hebt geleerd over gezonde keuzes maken. Deze fase draait vooral om het vinden van een balans die bij jou past.

Klik hier voor een impressie van fase 3.

Dit zeggen onze tevreden klanten:

Isa is 2 jaar geleden 14 kilo afgevallen met Momentum en liet ons laatst weten: "Ben door jullie toch zo veel afgevallen, echt een ander mens gewoon. Ben nog steeds zo blij dat ik ooit de stap heb genomen om Momentum te doen! Ik vergeleek laatst oude foto's van mezelf met nu en het blijft me verbazen hoe goed het werkt."

Monique heeft het al gevolgd en schreef er het volgende over: "Veel diëten gedaan, maar nooit het gewenste resultaat bereikt. Bij Momentum wel, echt een super aanrader!!'"

Ook Ans heeft het al gedaan en schreef dit: "Erg blij met het resultaat. Super lekker recepten met veel variatie waardoor het erg goed vol te houden is. Ook erg fijn dat Momentum altijd bereikbaar is en veel adviezen geeft.'

Amber schreef: "Top dieet. Ik zie het als een jaarlijks ontgiftingsbeurtje voor m’n lijf. Nu in de 3e week van fase 1, voel me beter en slaap super.'

Sylvia: "Het is een geweldig dieet, ga volgende week weer beginnen. Ben al 12 kilo afgevallen en zeer gezond!!!!"

Ywenco schreef: "Wat mij betreft een uitstekend dieet, waarbij je geen honger gevoel hebt en elke dag resultaat boekt! Bovendien heb ik in jaren niet zo creatief gekookt en ben ik weer bewust van het belang van gezonde voeding."

Lees hier meer ervaringen van klanten 

Over ons

Wij zijn Sander en Danuta en helpen mensen nu al 10 jaar hun leefstijl positief te veranderen, waardoor ze nooit meer op dieet hoeven. Met een orthomoleculaire achtergrond en een brede kijk op gezondheid.  Ons Momentum 3 Fasenplan is inmiddels een succesvol programma in Nederlands, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Singapore.

Wij maken mensen bewust van het feit dat het bereiken van een gezond gewicht/je streefgewicht een leuk proces kan zijn. Met snel resultaat in het begin, voor de nodig motivatie en met een positieve mindset voor de lange termijn. Het hoeft niet moeilijk te zijn om een fijne balans te vinden. Met lekker eten en af en toe wél die bitterballen of dat frietje. Wanneer je die balans vindt, hoef je nooit meer op dieet.

Gezonde voeding vormt een basis voor je gezondheid. Dus dan kun je er maar beter van genieten!