Maak kans op het Momentum Lifestyleprogramma

Iedere maand een nieuwe winnaar

Maak kans op het Momentum Lifestyleprogramma

Iedere maand een nieuwe winnaar
Gezond afslanken met blijvend resultaat Gezond afslanken met blijvend resultaat

Gezond afslanken met blijvend resultaat

Met het Momentum Lifestyleprogramma heb jij alle tools in handen voor een gebalanceerde leefstijl en het bereiken én behouden van een gezond gewicht. Wil jij kans maken op het Momentum Lifestyle Programma t.w.v. €179,-? Meld je dan aan voor onze gratis mailings vol makkelijke, bewuste en vooral heerlijke recepten en handige lifestyle- en afslanktips van Danuta en maak automatisch kans.

Hop on the mailinglist en maak kans
Team bietensap en bitterballen

Team bietensap en bitterballen

Wil je gezonder eten, maar kun je wel wat inspiratie gebruiken? Vind je het lastig om de juiste balans te vinden? Of heb je al verschillende diëten gevolgd, maar kwamen de kilo’s na afloop snel weer terug? Dan is het Momentum Lifestyleprogramma iets voor jou! Momentum is een afslankprogramma voor iedereen die op een verantwoorde wijze gewicht wil verliezen én lekker wil eten. Wij helpen je om je fitter en energieker te voelen door echte voeding (bye, bye, poeders en shakes!), een gezondere leefstijl en natuurlijke voedingssupplementen (Carnitrin® en Multi Vita). Het 3-Fasenplan van Momentum draait op de lange termijn om het vinden van de juiste balans. Overwegend gezond, maar met ruimte voor een heerlijke bitterbal of smeuïg kaasplankje. Inmiddels volgden al meer dan 100.000 vrouwen en mannen wereldwijd het Momentum Lifestyleprogramma met succes!

Momentum in het kort Momentum in het kort

Momentum in het kort

  • Verantwoord afslanken in 3 fasen: dieetfase (27 dagen), stabilisatiefase (21 dagen) en levensfase.
  • 250+ lekker én voedzame recepten. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt.
  • Ondersteunend natuurlijk voedingssupplement om de stofwisseling een zetje te geven en een verhoogd verzadigd gevoel.
  • Verander je eet- en drinkgewoontes structureel. Waardoor je niet alleen afslankt, maar je je ook energieker, krachtiger en zelfverzekerder voelt.
  • Gratis e-mailbegeleiding voor een optimaal resultaat
Quote

Ik vind het fantastisch. Mijn Momentum heeft mijn leefstijl enorm beïnvloed. Ik ben 15 kilo afgevallen en het mooie is dat als je deze leefstijl volhoudt, je buikvet weg gaat. Dat heb ik bij geen ander dieet gehad. Mijn leef/eetstijl is door Mijn Momentum veranderd en de recepten zijn echt super lekker.

Kristel
Hop on the mailinglist en maak kans
Quote

Wat mij betreft een uitstekend dieet, waarbij je geen honger gevoel hebt en elke dag resultaat boekt! Bovendien heb ik in jaren niet zo creatief gekookt en ben ik weer bewust van het belang van gezonde voeding.

Ywenco