Momentum Fase 3 - Levensfase

Fase 3 geeft handvatten voor een uitgebalanceerd en gezond voedingspatroon. Na het doorlopen van Fase 1 en 2 is je kijk op eten als het goed is compleet veranderd. Gezond eten is een automatisme geworden. Betekent dit dat je niet meer mag ‘zondigen’?  Nooit meer een vette hap of lekker uitgebreid uit eten? Natuurlijk niet! Niemand is z’n hele leven op dieet!

Balans
De levensfase draait om een juiste balans en die is voor iedereen anders. Belangrijk is dat je gezond eet, je gewicht in de gaten houdt (stel een bovengrens in), regelmatig beweegt, af en toe je boekje te buiten gaat, maar daar zo nu en dan ook een balansdag tegenoverstelt. In het 3 Fasenplan vind je tips & tricks, suggesties voor balansdagen en weekmenu’s.

Gezonde vetten tijdens fase 3

Voedingssupplementen
We raden aan om ook tijdens Fase 3 door te gaan met Momentum Multi Vita (2 x daags bij de maaltijd) en indien gewenst biedt Momentum Carnitine goede ondersteuning bij afslanken en gewichtsbehoud (2 x daags bij de maaltijd). Daarnaast kun je naar eigen behoefte (en in overleg met ons of met je Momentum coach) kiezen voor extra suppletie als Magnesium, Q10 of Antioxidant.

Inspiratie nodig? Klik hier voor heerlijke Fase 3 recepten.