Carnitrin® versus Carnitine

De basis van fase 1 van de Momentum® Kuur wordt gevormd door 24 ampullen Carnitrin®. Wij hebben gemerkt dat er regelmatig verwarring ontstaat tussen de supplementen Carnitrin® (ampullen) en Momentum® Carnitine (capsules). Begrijpelijk, want qua benaming lijken ze op elkaar, maar tóch zijn het 2 volledig opzichzelfstaande producten met elk een eigen werking. 

Hieronder in het kort het verschil tussen Momentum® Carnitine en de Carnitrin® ampullen uit fase 1.

Carnitrin®
De samenstelling van de Carnitrin® ampullen is sterker en speciaal samengesteld voor het afvallen tijdens fase 1. De vloeistof is ontwikkeld om je eigen (inactieve) vetten aan te kunnen spreken terwijl je spiermassa met rust wordt gelaten. Daarnaast ondersteunt Carnitrin® de stofwisseling en ervaar je minder honger. De ampullen vormen de basis van het Momentum programma en moeten 24 dagen achtereenvolgens worden ingenomen, voor een optimaal resultaat. De ampullen zijn niet los verkrijgbaar. 

Momentum Carnitine
De Momentum® Carnitine capsules zijn ontwikkeld om de stofwisseling van koolhydraten, vetten en eiwitten tijdens fase 2 en 3 te ondersteunen. Daarnaast zorgen de capsules voor minder trek in zoete tussendoortjes en dragen ze bij aan een goede vetstofwisseling. Wanneer je tijdens fase 1 een extra boost wilt, kun je de Carnitine capsules naast de Carnitrin® ampullen innemen. De capsules zijn echter ook heel geschikt voor gewichtsbehoud en extra ondersteuning op dagen vol verleidingen, zoals vakanties, verjaardagen, enz. 

De Carnitine capsules werken goed samen met de Q10 capsules: Carnitine zorgt voor vervoer van  suikers, vetten en eiwitten naar de mitochondriën (de ‘energiecentrales’ van de cellen) en het Co-enzym Q10 ondersteunt vervolgens de omzetting van die suikers, vetten en eiwitten in energie die de cellen kunnen benutten.

Terug