Momentum Carnitine

Wil je op je gewicht letten en de vetverbranding een boost geven? Bijvoorbeeld tijdens verjaardagen, vakanties of feestdagen? Dan is Momentum® Carnitine een ideaal supplement. Het heeft als basis van Acetyl-L-Carnitine, een aminozuur dat de vetverbranding stimuleert en ervoor zorgt dat vetzuren worden omgezet in energie.
Momentum Carnitine

Momentum® Carnitine speelt een belangrijke rol bij de energieproductie en zorgt er kort gezegd voor dat de vetmassa afneemt en de energie toeneemt. Je kunt het al gebruiken tijdens fase 1 van het Momentum programma, maar veel mensen starten met dit supplement na afronding van de dieetfase. Het helpt op gewicht te blijven en de vetverbranding een boost te geven.

Daarnaast bevat dit voedingssupplement alfaliponzuur, biotine, zink, chroom en choline. Chroom en biotine ondersteunen de stofwisseling van koolhydraten, vetten en eiwitten. Chroom helpt bovendien bij het behoud van een normaal bloedsuikergehalte (dus minder trek in zoete tussendoortjes). Zink draagt eveneens bij aan een gezonde vetstofwisseling en versterkt op deze manier de werking van Carnitine. Tot slot bevat dit supplement alfaliponzuur, een bijzonder antioxidant dat van nature voorkomt in het menselijk  lichaam en essentieel is voor de energieproductie.

Momentum® Carnitine is een goede aanvulling op het Momentum lifestyle programma, maar kan ook heel goed (langdurig) los worden gebruikt. Bijvoorbeeld tijdens vakanties, feestdagen, eterntjes, etc.  Een verpakking bevat 90 capsules (geschikt voor vegetariers). Heb je vragen over Carnitine? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Bestel Nu

Carnitine versus Carnitrin®

Er ontstaat regelmatig verwarring over het verschil tussen de ampullen Carnitrin® en de Momentum Carnitine vloeistof. Beide supplementen hebben echter een totaal andere werking. Lees het verschil hier

Terug