Omelet met champignons, tomaat en basilicum

Omelet met champignons, tomaat en basilicum

Bereidingstijd

  • 10 minuten

Ingrediënten (1 persoon)

  • 2 eieren
  • 1 kleine ui
  • 1 bio tomaat
  • 125 gr champignons
  • Verse bieslook
  • Verse basilicum
  • Handvol sla

Bereidingswijze

Zet een pan op hoog vuur – eventueel met een anti-aanbakvel of een anti-aanbakspray – en bak de champignons al omscheppend goudbruin. Fruit het uitje mee. Snijd de tomaat in blokjes en bak ook mee. Verwijder het eigeel van 1 ei en bak het samen met een 1 compleet ei mee met de groenten. Voeg naar smaak wat zout toe en maak de omelet af met verse bieslook en basilicum. Uiteraard kun je naar smaak ook meer groenten toevoegen. Lekker op een bedje van sla!

ENJOY!

Afslanken en lekker eten met Momentum

Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

 


Oudere posts Nieuwe posts