Blog
Wijn drinken voor het goede doel

Wijn drinken voor het goede doel

Wijn drinken voor het goede doel; als dat geen win-win is! Onder de naam STOP Tetanus willen de leden van Kiwanis Club Almelo iets doen tegen Tetanus, een ziekte die verantwoordelijk is voor de pijnlijke dood van 60.000 baby’s en een groot aantal vrouwen elk jaar. Met slechts 3 simpele vaccins (!) met een totaalwaarde van € 1,32 is zowel een moeder als haar ongeboren kind beschermd tegen deze verschrikkelijke ziekte en daarom gaat Kiwanis hand in hand met Unicef de strijd aan om deze ziekte definitief de wereld uit te helpen.

Het Stop Tetanus Project - een initiatief van Kiwanis International en UNICEF – streeft ernaar deze ziekte  voorgoed uit de wereld te helpen. Met een unieke wijnactie wil Kiwanis Club Almelo daar graag haar steentje aan bijdragen. De club heeft een mooi wijnassortiment samengesteld en door een fles te kopen draagt u bijna 6 tetanus vaccins bij aan het goede doel. Doneren door de meest heerlijke wijnen in te kopen dus. De volledige marge gaat naar dit goede doel.

“Een opwindende mogelijkheid, als je er goed over nadenkt”, zegt Jan Spil, coördinator van het Stop-Tetanus project Almelo. Wij zijn erg enthousiast over onze partner UNICEF . Met een bedrag van 80 miljoen kunnen we deze ziekte van de aardbodem vegen en dat maakt dit een concreet en inspirerend project.”

Wil jij ook je steentje bijdragen? Dat kan en wel op een bijzondere manier. Je kunt namelijk doneren door wijn te kopen.. Voor meer informatie over dit bijzondere project en voor een bestelformulier kun je terecht op www.kiwanis.nl/almelo/wijnen. Bestellingen kunnen rechtstreeks worden geplaatst via info@deprinsen.nl

Afslanken in 3 fasen met een slim voedingsplan, 2 voedingssupplementen en (email)begeleiding. Momentum is een effectieve en gezonde manier van afvallen. Het 3 Fasen Plan heeft een duidelijke opbouw - Dieetfase, Stabilisatiefase, Levensfase - en is gericht op gewichtsverlies én behoud van je streefgewicht.

Momentum draait bovendien om lekker en puur eten. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt. Kortom: een perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl.

Meer informatie
€ 195,00
Of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Ga jij voor optimaal resultaat? Combineer de recepten dan met onze Momentum kuur.

Multi Vita NL

Momentum® Multi Vita is een compleet vitaminen- en mineralensupplement ter ondersteuning van de gezondheid en je gewichtsverlies.

Meer informatie
Q10

Momentum® Q10 is een supplement op basis van Ubiquinone (Q10) en bevat daarnaast o.a. vitaminen B1 en B12, die de natuurlijke energie in het lichaam activeren en het energieniveau ondersteunen

Meer informatie
Carnitine

Momentum® Carnitine is een voedingssupplement op basis van Acetyl-L-Carnitine. Dit supplement bevat tevens alfaliponzuur, biotine, zink, chroom en choline.

Meer informatie