Blog
Geniet van een slanke en fitte zomer!

Geniet van een slanke en fitte zomer!

Heb je het gevoel dat het inmiddels te laat is om fit de zomer in te gaan? No worries, het is nóóit te laat om aan je gezondheid te werken.

Je eetkeuzes beslissen voor een heel groot deel hoe fit je eruit zal zien (en hoe fit je je zal voelen!), en wij hebben een leuk aanbod voor je.

Zomerfit

Wanneer je het Momentum Lifestyle Programma nu bestelt, ontvang je 20% korting met de kortingscode: ZOMERFIT.

Je betaalt nu dus tijdelijk € 143,- in plaats van € 179,-.

De kortingscode en korting zijn ook van toepassing op alle losse supplementen: Multi Vita, Carnitine, Magnesium,  Q10 én Antioxidant!

Wanneer?

Maandag 16 mei t/m maandag 20 juni 2022. Geniet van een slanke fitte zomer!

Wat is het Momentum Lifestyle Programma?

Momentum is een effectief programma waarmee je op gezonde wijze gewicht verliest en nog belangrijker: leert om je streefgewicht te behouden. Het Momentum Lifestyle Programma is een totaalpakket met een 3 Fasenplan, lekkere Recepten, Dieetoverzicht, Boodschappenlijstje en 100% natuurlijke Voedingssupplementen die je helpen bij het afslanken. Daarnaast ontvang je elke dag een mailtje met info, tips en recepten en heb je altijd de mogelijkheid om vragen te stellen per mail en krijg je toegang tot de besloten facebookgroep.

Yes, ik bestel meteen en ontvang 20% korting!

Afslanken in 3 fasen met een slim voedingsplan, 2 voedingssupplementen en (email)begeleiding. Momentum is een effectieve en gezonde manier van afvallen. Het 3 Fasen Plan heeft een duidelijke opbouw - Dieetfase, Stabilisatiefase, Levensfase - en is gericht op gewichtsverlies én behoud van je streefgewicht.

Momentum draait bovendien om lekker en puur eten. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt. Kortom: een perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl.

Meer informatie
€ 195,00
Of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Ga jij voor optimaal resultaat? Combineer de recepten dan met onze Momentum kuur.

Multi Vita NL

Momentum® Multi Vita is een compleet vitaminen- en mineralensupplement ter ondersteuning van de gezondheid en je gewichtsverlies.

Meer informatie
Q10

Momentum® Q10 is een supplement op basis van Ubiquinone (Q10) en bevat daarnaast o.a. vitaminen B1 en B12, die de natuurlijke energie in het lichaam activeren en het energieniveau ondersteunen

Meer informatie
Carnitine

Momentum® Carnitine is een voedingssupplement op basis van Acetyl-L-Carnitine. Dit supplement bevat tevens alfaliponzuur, biotine, zink, chroom en choline.

Meer informatie