Blog
Pure Identity over de switch naar een gezonde lifestyle

Pure Identity over de switch naar een gezonde lifestyle

Momentum is de laatste tijd veel in de media en daar zijn we natuurlijk trots op. Vooral ook op het feit dat onze  coaches vol overgave vertellen over de werking van het programma. Belangrijk, want wij zijn ervan overtuigd dat het programma onder begeleiding hoe dan ook de beste resultaten oplevert. Natuurgeneeskundige Julia Timmer van Pure Identity heeft zelfs mensen met diabetes 2 weer op de rit gekregen. In Life is Beautiful doet ze haar verhaal...

Overgewicht en met name buikvet (visceraal vet) kan een belemmering zijn voor je gezondheid. Dat randje vet dat je ziet is natuurlijk vervelend, maar nog belangrijker is de vraag: wat doet vet rondom je organen in je lichaam? Je bloed kan minder stromen, je hart moet harder werken, je lever maakt overuren. Overgewicht is vaak een indicatie voor insuline-resistentie en dát kan weer leiden tot diabetes. En dan ben je echt verder van huis.

Lifestyle verandering
Om dit te voorkomen is volgens Julia Timmer van Pure Identity een lifestyle verandering nodig. Julia is natuurgeneeskundige en helpt mensen op weg met Momentum. Vanuit gezondheidsperspectief is Julia van mening dat mensen meer moeten bewegen en gezonder zouden moeten eten. Momentum helpt gewicht verliezen, maar leert je óók wat een gezond voedingspatroon nu eigenlijk inhoudt. Daarnaast werkt Julia met Q-Sense, wat overigens ook heel goed samengaat met Momentum, aangezien het overtollige vetcellen opruimt.

Kortom: een goede stap naar een slank én gezond en fit lichaam. Benieuwd naar het hele verhaal? Check http://lib-tv.nl/pure-identity-afslanken/

Afslanken in 3 fasen met een slim voedingsplan, 2 voedingssupplementen en (email)begeleiding. Momentum is een effectieve en gezonde manier van afvallen. Het 3 Fasen Plan heeft een duidelijke opbouw - Dieetfase, Stabilisatiefase, Levensfase - en is gericht op gewichtsverlies én behoud van je streefgewicht.

Momentum draait bovendien om lekker en puur eten. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt. Kortom: een perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl.

Meer informatie
€ 195,00
Of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Ga jij voor optimaal resultaat? Combineer de recepten dan met onze Momentum kuur.

Multi Vita NL

Momentum® Multi Vita is een compleet vitaminen- en mineralensupplement ter ondersteuning van de gezondheid en je gewichtsverlies.

Meer informatie
Q10

Momentum® Q10 is een supplement op basis van Ubiquinone (Q10) en bevat daarnaast o.a. vitaminen B1 en B12, die de natuurlijke energie in het lichaam activeren en het energieniveau ondersteunen

Meer informatie
Carnitine

Momentum® Carnitine is een voedingssupplement op basis van Acetyl-L-Carnitine. Dit supplement bevat tevens alfaliponzuur, biotine, zink, chroom en choline.

Meer informatie