Blog
Nieuw momentum supplements

Nieuw momentum supplements

Gezond, vers en gevarieerd eten; we weten allemaal wel dat het essentieel is voor je gezondheid. Keep up the good work, kunnen we dus alleen maar zeggen. Maar soms kun je simpelweg wel wat extra's gebruiken en met de juiste suppletie kun je eventuele tekorten eenvoudig aanvullen. Een beetje van jezelf en een beetje van Momentum dus...

Zo is Momentum Multi Vita een breed vitaminen- en mineralencomplex met een rijke dosering van o.a. vitamine A, B6, B12 en C. Onderdeel van het Momentum Lifestyle Programma, maar ook heel goed los te gebruiken. Een goede multivitamine kan immers nooit kwaad!

Wil je op je gewicht letten en je vetverbranding een boost geven? Dan is Momentum Carnitine - met als basis Acetyl-L-Carnitine - een goede keuze. Perfect tijdens fase 2 en 3 van het programma, maar ook heel goed los te gebruiken.

Momentum Q10 is er voor mensen die wel wat extra energie kunnen gebruiken. Bovendien is de beschermende werking van Q10 de reden dat dit bestandsdeel zoveel wordt gebruikt in gezichtsverzorging en cosmetica.

Het meest exclusieve supplement uit de lijn is Momentum Antioxidant, met onder andere een hoge dosering R-alfaliponzuur (werkt ontstekingsremmend en maakt diverse vrije radicalen onschadelijk).

Tot slot is er Momentum Magnesium. Magnesium wordt ook wel het 'anti-stress mineraal' genoemd, omdat het de helpt bij ontspanning en vermoeidheid.

Kortom; stuk voor stuk hoogwaardige supplementen die met zorg en kwaliteit zijn samengesteld. Daar zijn we trots op! Meer productinformatie vind je hier op de site, maar je kunt ook altijd terecht bij een Momentum Coach.

Afslanken in 3 fasen met een slim voedingsplan, 2 voedingssupplementen en (email)begeleiding. Momentum is een effectieve en gezonde manier van afvallen. Het 3 Fasen Plan heeft een duidelijke opbouw - Dieetfase, Stabilisatiefase, Levensfase - en is gericht op gewichtsverlies én behoud van je streefgewicht.

Momentum draait bovendien om lekker en puur eten. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt. Kortom: een perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl.

Meer informatie
€ 195,00
Of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Ga jij voor optimaal resultaat? Combineer de recepten dan met onze Momentum kuur.

Multi Vita NL

Momentum® Multi Vita is een compleet vitaminen- en mineralensupplement ter ondersteuning van de gezondheid en je gewichtsverlies.

Meer informatie
Q10

Momentum® Q10 is een supplement op basis van Ubiquinone (Q10) en bevat daarnaast o.a. vitaminen B1 en B12, die de natuurlijke energie in het lichaam activeren en het energieniveau ondersteunen

Meer informatie
Carnitine

Momentum® Carnitine is een voedingssupplement op basis van Acetyl-L-Carnitine. Dit supplement bevat tevens alfaliponzuur, biotine, zink, chroom en choline.

Meer informatie