Blog
Momentum met gratis e-mailbegeleiding!

Momentum met gratis e-mailbegeleiding!

Het gratis email-begeleidingstraject bij het Momentum Lifestyle Programma is een feit! Met dagelijkse adviezen, recepten, tips & tricks en de mogelijkheid om op elk moment nog resterende vragen per e-mail aan ons te stellen, maken we het Momentum Lifestyle Programma nog makkelijker, én leuker!

Momentum Lifestyle Programma met gratis e-mailbegeleiding

Uit ervaring is gebleken dat begeleiding bij het Momentum Lifestyle Programma de beste resultaten oplevert. Logisch, want aanvullende informatie, recepten en extra tips geven niet alleen antwoord op eventuele vragen waar je gedurende het programma tegenaan kunt lopen, maar zorgen óók voor extra motivatie. Bovendien wordt de fun-factor aanzienlijk verhoogd.

Heb je ondanks alle informatie nog specifieke vragen, dan kun je die altijd per e-mail aan ons stellen. Zo willen we het volgen van het programma zo gemakkelijk mogelijk maken, met een goede, dagelijkse begeleiding.

Afslanken in 3 fasen met een slim voedingsplan, 2 voedingssupplementen en (email)begeleiding. Momentum is een effectieve en gezonde manier van afvallen. Het 3 Fasen Plan heeft een duidelijke opbouw - Dieetfase, Stabilisatiefase, Levensfase - en is gericht op gewichtsverlies én behoud van je streefgewicht.

Momentum draait bovendien om lekker en puur eten. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt. Kortom: een perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl.

Meer informatie
€ 195,00
Of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Ga jij voor optimaal resultaat? Combineer de recepten dan met onze Momentum kuur.

Multi Vita NL

Momentum® Multi Vita is een compleet vitaminen- en mineralensupplement ter ondersteuning van de gezondheid en je gewichtsverlies.

Meer informatie
Q10

Momentum® Q10 is een supplement op basis van Ubiquinone (Q10) en bevat daarnaast o.a. vitaminen B1 en B12, die de natuurlijke energie in het lichaam activeren en het energieniveau ondersteunen

Meer informatie
Carnitine

Momentum® Carnitine is een voedingssupplement op basis van Acetyl-L-Carnitine. Dit supplement bevat tevens alfaliponzuur, biotine, zink, chroom en choline.

Meer informatie