Blog
Momentum met gratis e-mailbegeleiding!

Momentum met gratis e-mailbegeleiding!

Het uitgebreide gratis online begeleidingstraject van het Momentum Lifestyle Programma is een feit! Met dagelijkse adviezen, recepten, tips & tricks en de mogelijkheid om op elk moment nog resterende vragen per e-mail aan ons te stellen, maken we het Momentum Lifestyle Programma nog makkelijker, én leuker!

Momentum Lifestyle Programma met gratis e-mailbegeleiding

Uit ervaring is gebleken dat begeleiding bij het Momentum Lifestyle Programma de beste resultaten oplevert. Logisch, want aanvullende informatie, recepten en extra tips geven niet alleen antwoord op eventuele vragen waar je gedurende het programma tegenaan kunt lopen, maar zorgen óók voor extra motivatie. Bovendien wordt de fun-factor aanzienlijk verhoogd.

Heb je ondanks alle informatie nog specifieke vragen, dan kun je die altijd per e-mail aan ons stellen. Zo willen we het volgen van het programma zo gemakkelijk mogelijk maken, met een goede, dagelijkse begeleiding.

Afvallen in 3 fasen met een slim voedingsplan, 2 voedingssupplementen en (email)begeleiding. Momentum is niet alleen een effectieve, maar vooral ook een gezonde manier van afvallen. Het 3 Fasen Plan heeft een duidelijke opbouw (Dieetfase, Stabilisatiefase, Levensfase) en is gericht op gewichtsverlies én behoud van je streefgewicht. Momentum draait bovendien om lekker en puur eten. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt. Kortom: een perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl.

Profiteer nu van de vriendenkorting tot wel € 40.-. Bestel dus meteen voor je vriend(en) en ontvang extra korting!

Speciale prijs € 159,00 was € 179,00 Zo laag als € 139,00
Of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Ga jij voor optimaal resultaat? Combineer de recepten dan met onze Momentum kuur.

Multi Vita

Ter ondersteuning van de gezondheid en je gewichtsverlies.

Meer informatie
Q10

Speelt een belangrijke rol bij de energieproductie.

Meer informatie
Carnitine

Helpt op gewicht te blijven en stimuleert de vetverbranding.

Meer informatie