Blog
Momentum ervaringen kristel

Momentum ervaringen kristel

Echt veel overgewicht heb ik eigenlijk nooit gehad, maar het waren steeds net die paar kilo’s die me dwars zaten. In het verleden heb ik wel eens een ander dieet geprobeerd, maar ik kwam nooit onder een bepaald punt. Zelfs niet met een shake-dieet. Daar had ik me overigens al bij neergelegd, totdat ik via via van Momentum hoorde. Een dieet dat overtollig vet aanspreekt en je brandstof met rust laat? JA hoor! Klonk niet écht geloofwaardig. Toch was mijn nieuwsgierigheid gewekt, dus besloot ik om het programma een kans te geven. Een detox zo nu en dan kan sowieso geen kwaad, dus waarom niet? Onder het mom ‘baat het niet, dan schaadt het niet’ ging ik - enigszins sceptisch - van start.

De eerste 2 dagen waren even schakelen, maar mijn enthousiasme groeide met de dag. Eerlijk is eerlijk: 3 kilo afvallen in 1 week is al een motivatie op zich, maar ik ontdekte ook hoe gevarieerd vetvrij eten kan zijn. Sterker nog: ik ben in jaren niet zo creatief bezig geweest! Maar komt het even niet uit, dan is een simpele salade ook zo gemaakt. Top om gewoon met lekker eten bezig te zijn tijdens een dieet. Als eten een noodzakelijk kwaad wordt, haak ik namelijk af. Ik sport ook graag en dat wil ik wel gewoon blijven doen. Mezelf uithongeren doe ik niet meer en bovendien vind ik het een plus dat ik bewustere keuzes maak. Geen margarine meer, maar roomboter. En elke dag rauwe noten. Sommige dingen had ik simpelweg eerder moeten weten... ;-)

Afslanken in 3 fasen met een slim voedingsplan, 2 voedingssupplementen en (email)begeleiding. Momentum is een effectieve en gezonde manier van afvallen. Het 3 Fasen Plan heeft een duidelijke opbouw - Dieetfase, Stabilisatiefase, Levensfase - en is gericht op gewichtsverlies én behoud van je streefgewicht.

Momentum draait bovendien om lekker en puur eten. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt. Kortom: een perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl.

Meer informatie
€ 195,00
Of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Ga jij voor optimaal resultaat? Combineer de recepten dan met onze Momentum kuur.

Multi Vita NL

Momentum® Multi Vita is een compleet vitaminen- en mineralensupplement ter ondersteuning van de gezondheid en je gewichtsverlies.

Meer informatie
Q10

Momentum® Q10 is een supplement op basis van Ubiquinone (Q10) en bevat daarnaast o.a. vitaminen B1 en B12, die de natuurlijke energie in het lichaam activeren en het energieniveau ondersteunen

Meer informatie
Carnitine

Momentum® Carnitine is een voedingssupplement op basis van Acetyl-L-Carnitine. Dit supplement bevat tevens alfaliponzuur, biotine, zink, chroom en choline.

Meer informatie