Blog
‘Life is beautiful’! Momentum in RTL4-programma

‘Life is beautiful’! Momentum in RTL4-programma

Afgelopen zondag (27 juli 2014) was Momentum voor het eerst te zien in het RTL4 programma ‘Life is Beautiful’. Voor het eerst inderdaad en niet voor het laatst; de komende weken zal er namelijk regelmatig een vervolg komen, dus stay tuned. Want hoe leuk; de reacties waren overweldigend!! Lees meer en bekijk het fragment van de uitzending.

Danuta Stuyver in Life is BeautifulRuim 200.000 mensen bekeken de uitzending en de interesse in Momentum is overweldigend. De reacties stroomden binnen en daar zijn we natuurlijk trots op. Het fragment van de uitzending vind je hier:
http://bit.ly/1qKZxC3. De uitzending wordt nogmaals uitgezonden op zaterdag 2 augustus.

-21 kilo…
Danuta Stuyver -  dochter van grondlegger Jos Stuyver en huidig directeur van Momentum® - legt de werking van het programma kort en bondig uit. Belangrijk, maar het állerbelangrijkst blijft natuurlijk het verhaal  van mensen die het programma zelf hebben gevolgd. Mensen die uit ervaring kunnen spreken.  Het is immers het uiteindelijke resultaat dat telt. Zo verloor Patricia 21 (!) kg met Momentum® en gaf op die manier een hele nieuwe dimensie energieke wending aan haar leven. Bijzonder knap en  heel inspirerend natuurlijk en we zijn dan ook trots dat zij haar ervaring wil delen in een naderende uitzending.

Ben je nieuwsgierig, op zoek naar meer info of wil je simpelweg het uitgebreide interview terugzien? Dat kan via http://lib-tv.nl/afslanken-met-momentum

In de tussentijd.. stay tuned!  Life is Beautiful, elke zondag om 10.55 en elke zaterdag rond de klok van 13.00 op RTL4!

Afslanken in 3 fasen met een slim voedingsplan, 2 voedingssupplementen en (email)begeleiding. Momentum is een effectieve en gezonde manier van afvallen. Het 3 Fasen Plan heeft een duidelijke opbouw - Dieetfase, Stabilisatiefase, Levensfase - en is gericht op gewichtsverlies én behoud van je streefgewicht.

Momentum draait bovendien om lekker en puur eten. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt. Kortom: een perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl.

€ 179,00
Of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Ga jij voor optimaal resultaat? Combineer de recepten dan met onze Momentum kuur.

Multi Vita NL

Ter ondersteuning van de gezondheid en je gewichtsverlies.

Meer informatie
Q10

Speelt een belangrijke rol bij de energieproductie.

Meer informatie
Carnitine

Helpt op gewicht te blijven en stimuleert de vetverbranding.

Meer informatie