Blog
3x supergezonde smoothies in 10 minuten

3x supergezonde smoothies in 10 minuten

Worden jullie ook zo vrolijk van dit zonnige lenteweer? Wij wel, en daarom hebben wij onze favoriete Momentum-smoothies voor je verzameld. Op warmere dagen is het heerlijk om je volkoren boterham te switchen voor een fruitige, frisse smoothie.

Met een blender, een paar stukken fruit en wat water of melk heb je een gezonde smoothies binnen 10 minuten gemaakt. Lekker voor nu, of neem 'm to-go mee naar werk, de sportschool of tijdens een dagje uit!

Super spinazie smoothie

Geweldig ontbijt vol met vitaminen, mineralen en goede vetten.

Bekijk het recept hier.

Tummy Ease-smoothie

Soms is je maag een beetje van streek… Kan gebeuren! Dan helpt onze Tummy Ease-smoothie met wortels, bleekselderij, groene appels, citroen en gember je er zo weer bovenop.

Bekijk het recept hier.

Smoothie met peer en mango

Voor een écht tropisch gevoel ga je voor een gezonde smoothie met peer en mango. Net een Solero!

Bekijk het recept hier.

Afslanken in 3 fasen met een slim voedingsplan, 2 voedingssupplementen en (email)begeleiding. Momentum is een effectieve en gezonde manier van afvallen. Het 3 Fasen Plan heeft een duidelijke opbouw - Dieetfase, Stabilisatiefase, Levensfase - en is gericht op gewichtsverlies én behoud van je streefgewicht.

Momentum draait bovendien om lekker en puur eten. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt. Kortom: een perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl.

Meer informatie
€ 195,00
Of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Ga jij voor optimaal resultaat? Combineer de recepten dan met onze Momentum kuur.

Multi Vita NL

Momentum® Multi Vita is een compleet vitaminen- en mineralensupplement ter ondersteuning van de gezondheid en je gewichtsverlies.

Meer informatie
Q10

Momentum® Q10 is een supplement op basis van Ubiquinone (Q10) en bevat daarnaast o.a. vitaminen B1 en B12, die de natuurlijke energie in het lichaam activeren en het energieniveau ondersteunen

Meer informatie
Carnitine

Momentum® Carnitine is een voedingssupplement op basis van Acetyl-L-Carnitine. Dit supplement bevat tevens alfaliponzuur, biotine, zink, chroom en choline.

Meer informatie