Blog
Op gewicht blijven tijdens de feestdagen

Op gewicht blijven tijdens de feestdagen

Van plan om in januari afscheid te nemen van die vervelende extra kilo's? Mooi streven. 2018 is een prachtig jaar om je voornemens eens écht om te zetten in daden. De komende dagen zal het er niet van komen, maar de Momentum Kuur alvast in huis halen, is zeker een goed idee.

Maar ja, eerst die feestdagen nog. Veel mensen leven volgens het 'het-kan-nu-nog-principe'. Helemaal waar, natuurlijk, maar een kléin beetje struisvogelen is het natuurlijk wel. De kilo's die je er in de eindsprint van 2017 bij eet moeten er uiteindelijk toch weer af. Goed. Niet echt wat je wilt horen natuurlijk, zo vlak voor de Culinaire Grande Finale. Niet gevreesd, wij zijn niet van de dieetpolitie. We willen je alleen even wijzen op het feit dat alle beetjes helpen. Wij zijn voorstander van het goede leven. Echt belangrijk, wees niet té streng voor jezelf, want genieten is een must om die gezonde lifestyle vol houden. We zeggen het wel vaker; wij zijn fervent voorstander van de 80/20-regel. Houd je je voor 80% aan de gezonde richtlijnen van fase 3 (geloof ons, die staan het genieten op geen enkele manier in de weg), dan kun je gerust af en toe de teugels laten vieren. Sóms moet je gewoon even voor jezelf kiezen ;-)

Kijk, ga je de hele dag hé-le-maal los met eten, dan kom je aan. Daar hoef je geen wetenschap op los te laten. Wees een beetje bewust, dat scheelt al een boel!

Een beetje van jezelf en een beetje Carnitine

Balans is ons sleutelwoord, dat kunnen we niet vaak genoeg benadrukken. Met de juiste balans blijf je heus op gewicht, maar wat hulp af en toe is natuurlijk nooit weg. Zéker op de lastige momenten, zoals de feestdagen. Een beetje van jezelf en een beetje van Momentum® , zullen we maar zeggen. Want naast de Momentum Kuur, heeft Momentum voor een aantal voedingssupplementen ontwikkeld. Eén daarvan is Carnitine, een supplement op basis van Acetyl-L-Carnitine en die tip willen we je eigenlijk niet onthouden. Carnitine helpt namelijk op gewicht te blijven, geeft de verbranding een boost en ondersteunt de stofwisseling van koolhydraten, vetten en eiwitten. Ideaal tijdens verjaardagen, feestjes en ja, dus ook ideaal tijdens de feestdagen.

Hoe dan ook wensen we je waanzinnige dagen en een fantastisch & gezond 2018!

Afslanken in 3 fasen met een slim voedingsplan, 2 voedingssupplementen en (email)begeleiding. Momentum is een effectieve en gezonde manier van afvallen. Het 3 Fasen Plan heeft een duidelijke opbouw - Dieetfase, Stabilisatiefase, Levensfase - en is gericht op gewichtsverlies én behoud van je streefgewicht.

Momentum draait bovendien om lekker en puur eten. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt. Kortom: een perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl.

Meer informatie
€ 195,00
Of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Ga jij voor optimaal resultaat? Combineer de recepten dan met onze Momentum kuur.

Multi Vita NL

Momentum® Multi Vita is een compleet vitaminen- en mineralensupplement ter ondersteuning van de gezondheid en je gewichtsverlies.

Meer informatie
Q10

Momentum® Q10 is een supplement op basis van Ubiquinone (Q10) en bevat daarnaast o.a. vitaminen B1 en B12, die de natuurlijke energie in het lichaam activeren en het energieniveau ondersteunen

Meer informatie
Carnitine

Momentum® Carnitine is een voedingssupplement op basis van Acetyl-L-Carnitine. Dit supplement bevat tevens alfaliponzuur, biotine, zink, chroom en choline.

Meer informatie