Blog
Consulent aan het woord - Andre Tekke

Consulent aan het woord - Andre Tekke

Consulent aan het woord
Momentum® werkt met een landelijk netwerk van gecertificeerde consulenten, werkzaam binnen de schoonheids-, voedings-, fitness-, of gezondheidsbranche. Regelmatig leggen we één van hen een vijftal vragen voor  over hun persoonlijke ervaring met het Momentum® afslankprogramma.

André Tekke,  voedings- & lifestylecoach bij Salon Noblesse Oblige, Amsterdam
“Wat we beloven, komen we na!”

Wat voor type salon is Salon Noblesse Oblige?
“Zo’n 8 jaar geleden zijn wij gestart als schoonheidssalon, gespecialiseerd in o.a. hoogwaardige huidverbetering.  Later zijn wij ons ook steeds meer gaan richten op health en wellness en inmiddels onderscheiden we ons van andere salons met een totaalpakket op het gebied van beauty, health en wellness. Afslanken is daar een belangrijk onderdeel van geworden en hetzelfde geldt voor detoxen.”

Waarom hebben jullie gekozen voor Momentum®?
“Ruim 5 jaar geleden heb ik de opleiding tot voedingstherapeut afgerond. Omdat steeds meer mensen te maken kregen met overgewicht, ben ik in samenwerking met een arts gestart met de HCG-kuur. Dat hebben we een half jaar succesvol gedaan, maar toen kwam HCG in opspraak en bovendien stond ik er zelf niet meer  100% ethisch achter. Per toeval kwam ik via internet bij OrthoPharma terecht, die een biologische variant van HCG had ontwikkeld. Ik raakte nieuwsgierig, heb verschillende testen gedaan en al snel bleek dat het effect van dit 100% natuurlijke product precies hetzelfde was. Sindsdien werk ik  met grote tevredenheid  met dit programma, dat inmiddels de naam Momentum® draagt.”

Wat is volgens jou het geheim van Momentum®?
“Inmiddels heb ik ruim 500 mensen behandeld en mijn ervaring is: wat we beloven komen we na! Het programma is geschikt voor het grote publiek en bovendien is het een dieet waar je daadwerkelijk iets van leert. Natuurlijk word je de eerste 24 dagen beperkt in wat je mag eten, maar het is makkelijk in te passen en je bent met normaal en gezond eten bezig. Dat bewustzijn is enorm belangrijk. Bovendien heeft Momentum® een reinigende werking en mensen worden er vaak veel  fitter en vitaler van. Dat motiveert enorm.”

Hoe ziet het programma er bij jullie uit?
“Mijn ervaring is dat intensieve begeleiding vaak het beste resultaat oplevert. Wij starten meestal met een intake van een uur en daarna zien we onze klanten iedere week terug. Om te wegen en te meten, maar uiteraard óók voor extra motivatie, het optimaliseren van het voedingsprogramma en om eventuele vragen te beantwoorden. Ook na het programma zien we mensen vaak nog 1 of 2 keer terug voor extra coaching.  Het is bij ons dus meer een voedingsleer dan een dieet en ik kan oprecht zeggen dat we over het algemeen alleen maar tevreden klanten hebben.”

Afslanken in 3 fasen met een slim voedingsplan, 2 voedingssupplementen en (email)begeleiding. Momentum is een effectieve en gezonde manier van afvallen. Het 3 Fasen Plan heeft een duidelijke opbouw - Dieetfase, Stabilisatiefase, Levensfase - en is gericht op gewichtsverlies én behoud van je streefgewicht.

Momentum draait bovendien om lekker en puur eten. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt. Kortom: een perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl.

Meer informatie
€ 195,00
Of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Ga jij voor optimaal resultaat? Combineer de recepten dan met onze Momentum kuur.

Multi Vita NL

Momentum® Multi Vita is een compleet vitaminen- en mineralensupplement ter ondersteuning van de gezondheid en je gewichtsverlies.

Meer informatie
Q10

Momentum® Q10 is een supplement op basis van Ubiquinone (Q10) en bevat daarnaast o.a. vitaminen B1 en B12, die de natuurlijke energie in het lichaam activeren en het energieniveau ondersteunen

Meer informatie
Carnitine

Momentum® Carnitine is een voedingssupplement op basis van Acetyl-L-Carnitine. Dit supplement bevat tevens alfaliponzuur, biotine, zink, chroom en choline.

Meer informatie