Blog
Aankomen op vakantie, waarom zou je?

Aankomen op vakantie, waarom zou je?

Zit je eindelijk lekker in je vel; is je streefgewicht behaald en komt nu de vakantie in ‘t verschiet? Probeer vooral niet te streng te zijn voor jezelf. Want om die gezonde lifestyle vol te houden is het juist belangrijk om te genieten. We zeggen het wel vaker; wij zijn fan van de 80/20-regel. Houd je je voor 80% aan de gezonde richtlijnen van fase 3 (geloof ons, die staan het genieten op geen enkele manier in de weg), dan kun je gerust af en toe de teugels laten vieren. Sterker nog:  dat hoort er wat ons betreft gewoon bij. Er is geen mens die nóóit meer ijs, pasta of friet eet, geen pizza meer aanraakt, geen wijn of bier meer drinkt of die gezellige barbecue aan zich voorbij laat gaan. Het is een kwestie van de juiste keuzes maken.

Balans is het sleutelwoord

Kijk, ga je de hele dag hé-le-maal los met eten, dan kom je aan. Daar hoef je geen wetenschap op los te laten. Een vakantie is geen vrijbrief om alle remmen los te gooien, nergens meer op te letten en alles wat je tegenkomt in je mond te stoppen. Bovendien; waarom zou je? Een gezonde salade of een kraakvers visje is vaak net zo lekker. Maar jezelf alles onthouden is echt niet nodig. Uit eten gaan hoort bij de vakantie. En ja, ook met tapas of pizza is. Net als bbq’en trouwens. Een zomer zonder bbq is wat ons betreft geen zomer. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om brood te laten staan en enkel vis met gegrilde groenten te eten. Iedereen is anders en iedereen heeft andere behoeften. Dus wees bewust, dan is het altijd goed…

Een beetje van jezelf en een beetje Carnitine

Balans is ons sleutelwoord, want met de juiste balans blijf je heus op gewicht. Maar een beetje hulp is altijd fijn. Zéker op de lastige momenten. Een beetje van jezelf en een beetje van Momentum®, zullen we maar zeggen. Want naast het Momentum Lifestyle Programma, heeft Momentum een aantal voedingssupplementen ontwikkeld. Eén daarvan is Momentum Carnitine, een supplement op basis van Acetyl-L-Carnitine. Dit supplement bevat tevens chroom en biotine; van belang voor de stofwisseling van koolhydraten, vetten en eiwitten. Ideaal tijdens verjaardagen, feestjes en ja, dus ook ideaal tijdens de vakanties. Bij mij zit ‘ie standaard in de koffer.

Hoe dan ook een fijne vakantie, geniet ervan en wees vooral niet te streng voor jezelf!

Afslanken in 3 fasen met een slim voedingsplan, 2 voedingssupplementen en (email)begeleiding. Momentum is een effectieve en gezonde manier van afvallen. Het 3 Fasen Plan heeft een duidelijke opbouw - Dieetfase, Stabilisatiefase, Levensfase - en is gericht op gewichtsverlies én behoud van je streefgewicht.

Momentum draait bovendien om lekker en puur eten. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt. Kortom: een perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl.

Meer informatie
€ 195,00
Of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Ga jij voor optimaal resultaat? Combineer de recepten dan met onze Momentum kuur.

Multi Vita NL

Momentum® Multi Vita is een compleet vitaminen- en mineralensupplement ter ondersteuning van de gezondheid en je gewichtsverlies.

Meer informatie
Q10

Momentum® Q10 is een supplement op basis van Ubiquinone (Q10) en bevat daarnaast o.a. vitaminen B1 en B12, die de natuurlijke energie in het lichaam activeren en het energieniveau ondersteunen

Meer informatie
Carnitine

Momentum® Carnitine is een voedingssupplement op basis van Acetyl-L-Carnitine. Dit supplement bevat tevens alfaliponzuur, biotine, zink, chroom en choline.

Meer informatie