Archief

Blog

Archief >

Archief

Slank in 2016 Actie verlengd!

Door Suzanne
17 februari 2016
4807 keer bekeken
Slank in 2016 Actie verlengd!

Begin januari zijn mensen massaal gestart met de Momentum Slank in 2016 Challenge en van velen hebben we een superenthousiaste reactie mogen ontvangen. Goed om te horen dat we mensen met goede voornemens een steun in de rug hebben kunnen geven. Inmiddels zitten de meeste Challengers al in fase 2 en sommigen zelfs al in fase 3. Afgeslankt, fitter en blij met hun nieuwe gezonde levensstijl. Heerlijk toch, om een jaar zo veelbelovend te beginnen?

Gewoon beginnen

Maar het állerbelangrijkste blijft natuurlijk vallen en opstaan. Ben je op eigen krahct gestart en is het je niet gelukt om je goede voornemens vol te houden? Begin dan gewoon weer opnieuw! Elke dag is een nieuwe start en het 'excuus' dat je kans is verkeken, raakt natuurlijk kant noch wal. Het is een kwestie van kijken waar het is misgegaan en er vervolgens voor zorgen dat diezelfde fout niet nogmaals wordt gemaakt.

Dus. Voor iedereen die nog steeds van plan is om deze zomer onbezorgd in bikini of zwembroek rond te lopen hebben we goed nieuws: 

De Momentum Slank 2016 Challenge is verlengd tot 7 maart!
Mét € 26.- korting!

Slank 2016 Challenge verlengdStel het niet langer uit en doe mee met de Challenge. Over 3 maanden ben je jezelf zó dankbaar...

LEES HIER hoe je kunt deelnemen aan de Slank 2016 Challenge én kunt profiteren van € 26 korting!

Twijfel je nog of heb je vragen? Neem gerust contact op via info@mijnmomentum.nl

Succes!

Geplaatst in: Productinformatie