Archief

Blog

Archief >

Archief

Slank de zomer in

Door Suzanne
30 mei 2016
4635 keer bekeken
Slank de zomer in

‘Slank de zomer in’, we weten het; het is de marketing inkopper in afslankland. Maar eerlijk is eerlijk, dat is niet Keep Goingvoor niets. Iedereen wil lekker in z’n vel zitten, zéker als de zwembroeken en bikini’s weer tevoorschijn worden getoverd. En tóch komt dat besef bij de meeste mensen vaak net even een maand te laat. Ieder jaar opnieuw. Het is een never ending story…

Het is net als vroeger, toen je moest leren voor je examens: je blijft uitstellen, maar eenmaal begonnen, blijkt het allemaal best mee te vallen en wou je dat je dat veel eerder had gedaan. De feel good is namelijk priceless.

En dan is't ineens zomer...

Zo is het ook met die paar extra kilo’s. Je wilt ze kwijt, maar kunt je er niet toe zetten om er moeite voor te doen. Dus stel je het steeds een weekje uit. Na het weekend begin ik écht! En dan ineens is het 30 graden en voel je je stokongelukkig.

Time for a change

Dus. Time for a change! Geloof ons; de knop moet om! Eenmaal bezig, vraag je jezelf af waarom je niet veel eerder bent begonnen. Momentum is een 3 fasenplan, maar de Dieetfase duurt slechts 27 dagen. 27 dagen! Dat is minder dan een maand… Een maand waarin je nog steeds heel veel kunt eten, maar dan vet- en koolhydraatarm. Het is even schakelen, maar in no-time ben je jezelf zo dankbaar!

Dus. Knop om en starten maar…

Op een mooie zomer!

Bestel Online   Meer info

Geplaatst in: Suzanne