Archief

Blog

Archief >

Archief

Slank 2016 Challenge Eindsprint

Door Suus
4 februari 2016
3542 keer bekeken
Slank 2016 Challenge Eindsprint

Het is alweer bijna 3 weken geleden dat ik mijn vorige blog schreef. Zelf zat ik toen ook middenin de Summerbodies are earned in winterMomentum Slank 2016 Challenge. Want samen gaat nu eenmaal beter dan alleen, niet waar? En daarbij: summerbodies are earned in winter!

Het is bizar hoeveel fijne reacties we hebben mogen ontvangen en we voelen we ons trots dat we hebben kunnen bijdragen aan het verwezenlijken van goede voornemens van zoveel mensen! Well done allemaal. En... nu volhouden!

Slank 2016 ChallengeMeedoen kan nog steeds

Is de Challenge nu afgelopen? Zeer zeker niet! Sowieso loopt de Momentum Slank 2016 Challenge nog tot 15 februari, dus iedereen die zijn goede voornemens niet op eigen kracht heeft kunnen volhouden; stap gerust in. Echt, het jaar is nog maar net begonnen en zou het niet mooi zijn om deze zomer écht lekker in je vel te zitten? Zoals ik al zei: summerbodies are earned in winter, als je realistisch nadenkt weet je dat zelf ook wel. Kwestie van op tijd starten dus. Om je keus wat makkelijker te maken: de korting geldt nog steeds (code: slank2016). Dus. HopHop..
Beste Nu 


De Challenge van Momentum Fase 2

De meesten zijn inmiddels in Fase 2 beland. Dat betekent dus niet dat het programma er op zit, maar wél dat er een nieuwe fase is aangebroken. Een fase waarin het dieet langzaam wordt aangevuld en waarbij je eigen eetpatroon waarschijnlijk al flink veranderd is. Spannend! En goed te doen, horen we gelukkig van de meesten. Een wijntje op z'n tijd mag weer en het echte 'strenge' is er nu wel af. Maar dat maakt het niet per se eenvoudiger. Wij horen regelmatig van mensen dat ze terugverlangen naar Fase 1. Gewoon, omdat het zo lekker duidelijk is. Maar helaas, na 27 dagen wordt het écht tijd om je voedingsplan verder aan te vullen. Niet voor niets prediken wij voor een uitgebalanceerd 3 fasenplan.

Gouden regel: wees niet bang om aan te komen en vertrouw op je lichaam. Als je de richtlijnen strikt blijft volgen, gaat het helemaal goedkomen! Zoek naar een balans waar je je goed bij voelt. Dat is immers waar je het allemaal voor doet...

Succes met je volgende fase, of dat nu fase 1 of 2 is. In de zomer kijk je hier lachend op terug. Wat? In het voorjaar al!

Geplaatst in: Productinformatie