Archief

Blog

Archief >

Archief

Slank 2016 Challenge - De kop is eraf!

Door Suzanne
11 januari 2016
3822 keer bekeken
Slank 2016 Challenge - De kop is eraf!

En ja hoor, zo zitten we zomaar alweer in week 2 van 2016. De kop is eraf! Zijn jullie het jaar goed begonnen? Een goed begin is immers het halve...

Goede voornemens

Goede voornemens. Het blijft een intrigerend fenomeen. Massaal maken we plannen voor het nieuwe jaar om vervolgens medio januari alweer terug te vallen in oude gewoonten. Elk jaar opnieuw. En schrik niet, dan hebben we het dus over 80% van de Nederlanders. Volgens Bas Smallenbroek, auteur het boek 'Goede voornemens in uitvoering' is een slechte voorbereiding de grootste valkuil..

De Momentum Challenge! Slank 2016 Challenge

Dat is dan ook precies de reden waarom we zijn gestart met de Slank 2016 Challenge. Mét een korting van € 26.- Als je eenmaal het Momentum programma in huis hebt, is er geen weg meer terug. Dan móet je er wel voor gaan. De reacties van de vele mensen die deelnemen aan de challenge zijn nú al overweldigend. Zo leuk om te lezen hoe gemotiveerd mensen aan de bak zijn gegaan!

Momentum in het kort...

Het idee? Samen met vele anderen de Challenge aangaan om in 3 fasen slank, fit en gezond te worden. De dieetfase duurt slechts 27 dagen, dat moet lukken... Daarna volgt de stabilisatiefase (21 dagen) en zodra je in de Levensfase bent beland, wil je niet meer anders. Die fase bestaat uit richtlijnen voor een gezonde slanke levensstijl met zéker ruimte voor lekker eten, feestjes en vakanties. Kortom: binnen 3 maanden ben je jezelf dankbaar. Je moet alleen nog even de knoop doorhakken.

Voor iedereen die al gestart is: heel veel succes en natuurlijk superleuk als je hieronder je ervaring deelt!
Voor de twijfelaars onder ons: START GEWOON! Van uitstel komt afstel en geloof ons; je zult er geen spijt van krijgen!

Veel succes!

 

Geplaatst in: Productinformatie