Archief

Labels

Blog

Archief >

Archief

Nieuw! Momentum met gratis e-mailbegeleiding

Door Suzanne
16 november 2015
3906 keer bekeken
Nieuw! Momentum met gratis e-mailbegeleiding

Per 1 november zijn de Momentum producten rechtstreeks verkrijgbaar via de website. Een mijlpaal, vooral omdat we er een online begeleidingstraject bij hebben ontwikkeld. Laagdrempelig dus, maar met emailbegeleiding en de mogelijkheid om op elk moment je vragen te stellen. 

Momentum met gratis Emailbegeleiding

Uit ervaring is gebleken dat begeleiding bij het Momentum Lifestyle Programma de beste resultaten oplevert. Logisch, want  aanvullende informatie,  voorbeeldrecepten en extra tips  geven niet alleen antwoord op eventuele vragen die je gedurende het programma kunt tegenkomen, maar zorgen óók voor extra motivatie. Bovendien wordt de funfactor aanzienlijk verhoogd. Heb je vragen, dan kun je die altijd gericht per e-mail stellen. Zo willen we het volgen van het programma laagdrempelig maken, zonder het belang van begeleiding uit het oog te verliezen. 

Wil je de stap zetten naar een slanke, gezonde levensstijl? Bestel direct online en ontvang gratis emailbegeleiding. 

Momentum in het kortMomentum Lifestyle Programma

Momentum is een lifestyle programma waarmee je op verantwoorde wijze gewicht verliest, maar ook je lichaam reinigt én jezelf een gezond voedingspatroon aanleert. Geen wondermiddel, maar een overzichtelijk 3 fasenplan, ondersteund door de voedingssupplementen Multi Vita en Carnitrin. Na slechts 27 dagen rond je de Dieetfase al af, waarna je gaat stabiliseren en je dieet langzaam aanvult. Fase 3 geeft handvatten voor een blijvend gezonde levensstijl. Voorop staat dat je geniet van eten, maar nooit de balans uit het oog verliest. Geloof ons, je wilt niet meer anders... 

Wacht niet tot 1 januari of een andere 'goede' reden om te beginnen. Van uitstel komt afstel en waarom zou je überhaupt wachten met gezond leven? 

Bestel nu en ga slank en gezond het nieuwe jaar in!

Geplaatst in: Productinformatie