Archief

Blog

Archief >

Archief

Aankomen op vakantie? Waarom zou je?

Door Suzanne
23 juli 2015
5096 keer bekeken
Aankomen op vakantie? Waarom zou je?

"Je gaat op vakantie en neemt mee… Momentum Carnitine. Een extra boost tijdens de vakantie kunnen we  allemaal wel gebruiken."


Keuzes, keuzes...

Zit je eindelijk lekker in je vel, je streefgewicht is behaald en komt nu de vakantie in ‘t verschiet? Niet bang zijn om aan te komen, maar extra genieten! Hetzelfde geldt natuurlijk voor verjaardagen, etentjes, feestdagen, etc... Echt belangrijk, wees niet té streng voor jezelf, want genieten is een must om die gezonde lifestyle vol houden. We zeggen het wel vaker; wij zijn fervent voorstander van de 80/20-regel. Houd je je voor 80% aan de gezonde richtlijnen van fase 3 (geloof ons, die staan het genieten op geen enkele manier in de weg), dan kun je gerust af en toe de teugels laten vieren. Sterker nog:  dat hoort er wat ons betreft gewoon bij. Er is toch geen mens die nóóit meer pasta of friet eet, geen pizza meer aanraakt, geen wijn of bier meer drinkt of die gezellige barbecue aan zich voorbij laat gaan? Het is een kwestie van de juiste keuzes maken. En sóms moet je gewoon even voor jezelf kiezen ;-)

Kijk, ga je de hele dag hé-le-maal los met eten, dan kom je aan. Daar hoef je geen wetenschap op los te Momentum Carnitine op vakantielaten. Een vakantie is geen vrijbrief om alle remmen los te gooien, nergens meer op te letten en alles wat je tegenkomt in je mond te stoppen. Bovendien; waarom zou je? Een gezonde salade of een kraakvers visje is vaak net zo lekker. Maar jezelf alles onthouden is totale onzin. Uit eten gaan hoort bij de vakantie, júist als het tapas of pizza is. Net als bbq’en trouwens. Een zomer zonder bbq is wat ons betreft geen zomer. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om brood te laten staan en enkel vis met gegrilde groenten te eten, maar je kunt ook all the way gaan. Iedereen is anders en iedereen heeft andere behoeften. Dus wees bewust, dan is het altijd goed…

Een beetje van jezelf en een beetje Carnitine

Balans is ons sleutelwoord, dat kunnen we niet vaak genoeg benadrukken. Met de juiste balans blijf je heus op gewicht, maar wat hulp af en toe is natuurlijk nooit weg. Zéker op de lastige momenten. Een beetje van jezelf en een beetje van Momentum®, zullen we maar zeggen. Want naast het Momentum Lifestyle Programma, heeft Momentum een aantal voedingssupplementen ontwikkeld. Eén daarvan is Momentum Carnitine, een supplement op basis van Acetyl-L-Carnitine en die tip willen we je eigenlijk niet onthouden. Het helpt op gewicht te blijven, geeft de verbranding een boost en ondersteunt de stofwisseling van koolhydraten, vetten en eiwitten. Ideaal tijdens verjaardagen, feestjes en ja, dus ook ideaal tijdens de vakanties. Bij mij zit ‘ie standaard in de koffer.

Hoe dan ook een fijne vakantie, geniet ervan en wees vooral niet te streng voor jezelf!

Suzanne

Geplaatst in: Productinformatie