Gedurende een heel weekend en Cyber Monday koop je het Momentum Lifestyle Programma én alle ondersteunende supplementen met maar liefst 30% korting!

Wanneer?

Vrijdag 25 november t/m maandag 28 november; ruim voor het nieuwe jaar dus. Heb je het programma maar alvast in huis en kun je in 2022 meteen aan de slag. Of ga direct van start en verlies die overtollige kilo's nog voor de feestdagen!

Kortingscode: BLACKFRIDAY

Wat is het Momentum Lifestyle Programma?

Momentum is een 3 Faseplan waarmee je op gezonde manier gewicht verliest én leert om je nieuwe gewicht te behouden. Je slankt af en voelt je energieker dankzij echte voeding, een gezonde leefstijl en natuurlijke supplementen. Het totaalpakket bestaat uit een 3 Fasenplan, Dieetoverzicht, Boodschappenlijstje en natuurlijke voedingssupplementen die je helpen bij het afslanken. Daarnaast ontvang je elke dag een mailtje met info, tips en recepten, heb je altijd de mogelijkheid om vragen te stellen per mail en krijg je toegang tot de besloten facebookgroep.

Momentum in het kort:

  • Afslanken in 3 fasen: dieetfase (27 dagen), stabilisatiefase (21 dagen) en levensfase
  • Lekkere recepten
  • Ondersteunend natuurlijk voedingssupplement geeft de stofwisseling een zetje en verhoogt het verzadigingsgevoel
  • Gemiddeld 10% gewichtsverlies tijdens de dieetfase
  • Na de Dieetfase (27 dagen) ga je stabiliseren (21 dagen) en krijg je alle tips en info in handen om je nieuwe gewicht ook vast te houden
  • Geen jojo, maar duurzaam resultaat omdat je eindelijk een balans hebt gevonden
  • Je voelt je energieker en mooi en bent trots op jezelf

Hoe werkt het afslankprogramma?

Afvallen met Momentum doe je in 3 fasen met een slim voedingsplan, 2 voedingssupplementen en (email)begeleiding. Momentum is niet alleen een effectieve, maar vooral ook een gezonde manier van afvallen. Het programma is opgebouwd in 3 fasen (Dieetfase, Stabilisatiefase, Levensfase) en is gericht op gezond gewichtsverlies én behoud van je streefgewicht. Momentum draait om gezond en puur eten met een duidelijke opbouw in 3 fasen. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt. Kortom: een perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl.

Nog niet overtuigd? Meer informatie

Snel resultaat, binnen een maand ‘klaar’!

Momentum is een kuur met een duidelijke opbouw. Je weet dus precies waar je aan toe bent. De Dieetfase (27 dagen) staat in het teken van afslanken en bestaat uit een voedingsplan, 2 supplementen die helpen bij het afslanken en emailbegeleiding. Fase 2 is de Stabilisatiefase (21 dagen) waarin je dieet wordt aangevuld. Fase 3 is de Levensfase en bestaat uit richtlijnen voor een gezonde lifestyle.

Binnen een maand ben je jezelf dankbaar!

Dit zeggen onze tevreden klanten:

Isa is 2 jaar geleden 14 kilo afgevallen met Momentum en liet ons laatst weten: "Ben door jullie toch zo veel afgevallen, echt een ander mens gewoon. Ben nog steeds zo blij dat ik ooit de stap heb genomen om Momentum te doen! Ik vergeleek laatst oude foto's van mezelf met nu en het blijft me verbazen hoe goed het werkt."

Monique heeft het al gevolgd en schreef er het volgende over: "Veel diëten gedaan, maar nooit het gewenste resultaat bereikt. Bij Momentum wel, echt een super aanrader!!'"

Ook Ans heeft het al gedaan en schreef dit: "Erg blij met het resultaat. Super lekker recepten met veel variatie waardoor het erg goed vol te houden is. Ook erg fijn dat Momentum altijd bereikbaar is en veel adviezen geeft.'

Amber schreef: "Top dieet. Ik zie het als een jaarlijks ontgiftingsbeurtje voor m’n lijf. Nu in de 3e week van fase 1, voel me beter en slaap super.'

Sylvia: "Het is een geweldig dieet, ga volgende week weer beginnen. Ben al 12 kilo afgevallen en zeer gezond!!!!"

Ywenco schreef: "Wat mij betreft een uitstekend dieet, waarbij je geen honger gevoel hebt en elke dag resultaat boekt! Bovendien heb ik in jaren niet zo creatief gekookt en ben ik weer bewust van het belang van gezonde voeding."

Annemarieke zit inmiddels ruim in de 3e fase en zegt: 
"Buiten het feit dat ik 8 kilo lichter ben, heb ik geen last meer van de altijd sluimerende knie-ontsteking en voel ik me energieker en fitter, zónder te sporten ;) Mijn eetgewoontes zijn zo veranderd dat het makkelijk is om voorzichtig te blijven met koolhydraten, of iig de 'snelle' koolhydraten. Het mag duidelijk zijn dat ik héél erg blij ben met m'n nieuwe eetpatroon!!! Voor iedereen die eraan begint, of er midden in zit; houd vol, het levert je zóveel meer op dan alleen gewichtsverlies!"

Wendy: "Wauw...ik moet gewoon even zeggen Wauw!! Ik ben nu ongeveer 3 maanden bezig en inmiddels 15,5 kilo afgevallen. En zelfs na een week met verjaardag, chocolade drang en wijn, ben ik 2 kilo afgevallen en ook weer 2 cm om mijn buik. Ik vind het bizar! Verder voeg in de 2e fase langzaamaan producten toe omdat ik nog veel meer wil afvallen om op of rond mijn oude gewicht te komen. Maar ik voel me er gewoon goed bij en mis het ook gewoon niet omdat ik geniet van de dingen die ik eet! Mijn complimenten dus aan Momentum!! Ik geloof echt dat dit programma je denken over eten zodanig verandert, dat het blijvend zal zijn. Ja een lekkerbek zal ik altijd zijn en blijven maar dat moet kunnen af en toe toch?!

Ellen is ook enthousiast en zegt: "Ik vind het fantastisch. Momentum heeft mijn leefstijl enorm beïnvloed. Ben 15 kilo afgevallen en het mooie is dat als je deze leefstijl volhoudt, je buikvet weg gaat. Dat heb ik bij geen ander dieet gehad. Mijn leef/eetstijl is door Momentum veranderd en de recepten zijn echt super lekker.

Jolanda schrijft: "Sowieso een ontzettend fijn dieet. Nu 3 maanden verder en kan het nog steeds heel erg goed vasthouden. Zelfs in de vakantie-20 kilo en zo blij.."

Lees hier meer ervaringen van klanten 

Kortingscode: BLACKFRIDAY

Over ons

Wij zijn Sander en Danuta en helpen mensen al 11 jaar hun leefstijl positief te veranderen, waardoor ze nooit meer op dieet hoeven. Met een orthomoleculaire achtergrond en een brede kijk op gezondheid.  Ons Momentum 3 Fasenplan is inmiddels een succesvol programma in Nederlands, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Singapore.

Wij maken mensen bewust van het feit dat het bereiken van een gezond gewicht/je streefgewicht een leuk proces kan zijn. Met snel resultaat in het begin, voor de nodig motivatie en met een positieve mindset voor de lange termijn. Het hoeft niet moeilijk te zijn om een fijne balans te vinden. Met lekker eten en af en toe wél die bitterballen of dat frietje. Wanneer je die balans vindt, hoef je nooit meer op dieet.

Wil je meer weten over ons? Lees dan hier verder 

Gezonde voeding vormt een basis voor je gezondheid. Dus dan kun je er maar beter van genieten!