Afslanken

Afslanken en een gezonde lifestyle; het is onlosmakelijk met elkaar verbonden. In veel gevallen beseffen mensen zich dat echter pas wanneer ze de overtollige kilo’s kwijt zijn. Want met een gezonde lifestyle zal je niet alleen afslanken, het doel is tevens je fitter en energieker voelen. En geloof ons, dan wil je niet meer terug!

Afslanken met Momentum

Slank blijven

Maar hoe pak je het aan? Hoe verander je een eetpatroon dat er al jaren, misschien zelfs decennialang, zit ingebakken? Natuurlijk, er zijn genoeg manieren om af te slanken. Sterker nog, op het internet zie je door de bomen het bos niet meer. Het ene dieet werkt beter dan de ander, maar de moeilijkheid blijkt hem 9 van de 10 keer niet te zitten in het afslanken, maar in het slank blijven. Je kunt immers niet blijven calorieën tellen,  leven van shakes, of klakkeloos de rest van je leven dieetmenu’s 1 op 1 overnemen. En al zou je het kunnen. Wie wil dat?

In onze visie gaat afslanken én slank blijven het best middels een uitgebalanceerd fasenplan, het liefst onder begeleiding. Een leerzaam traject waarbij je weliswaar in korte tijd veel gewicht verliest (Momentum fase 1, 27 dagen), maar waarbij je bovenal leert hoe een gezond voedingspatroon in elkaar zit (fase 2, 21 dagen & fase 3, lifestyle). Eenmaal de kilo’s kwijt, zal je namelijk meer energie hebben en je vermoedelijk stukken beter voelen. Dan heb je – naast afslanken – pas écht je doel bereikt.

Afslanken met Momentum

Het Momentum Lifestyle Programma is gebaseerd op een 3 fasenplan, ondersteund door voedingssupplementen en begeleiding (online of in persoon, waar je voorkeur ligt). Zoals gezegd staat fase 1 in het teken van afslanken, maar het einddoel is een gezonde levensstijl met balans in de hoofdrol. Zodat je weer lekker kunt genieten van eten (ja hoor, daar hoort ‘zondigen’ ook heus bij). Je voelt zelf wel aan wanneer je de balans weer moet opzoeken.

Momentum Bestellen   Lees meer   Verkooppunten